Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανδροσ Φωτια / Πύρινη «κόλαση» στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου από την φωτιά στη Κινέτα (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom ...

Ανδροσ Φωτια / Πύρινη «κόλαση» στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου από την φωτιά στη Κινέτα (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom .... Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, 7 με 8 μποφόρ η ενημέρωση για τη μεγάλη φωτιά στην άνδρο από την πυροσβεστική, στο twitter. Οπότε ως πρόεδρος έχω να πω ότι να αναμένετε μεγάλες φωτιές, μετά από αυτούς τους χάρτες που είδαμε! Παρακαλούνται οι κάτοικοι να εκκενώσουν τις περιοχές. Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα και θα διερευνηθούν μετά την κατάσβεση, ενώ φήμες ότι ξεκίνησε από ιχ που άρπαξε φωτιά δεν ευσταθούν καθώς αυτό συνέβη σε άλλη περιοχή. Η φωτιά στην άνδρο ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, λίγο πριν από τη 01.00 τα η πυροσβεστική έχει δώσει εντολή να ενισχυθούν οι δυνάμεις που δίνουν μάχη με τη φωτιά στην άνδρο.

Στην περιοχή επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και 2 αεροσκάφη. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, 7 με 8 μποφόρ η ενημέρωση για τη μεγάλη φωτιά στην άνδρο από την πυροσβεστική, στο twitter. Στην εκκένωση δύο οικισμών έπειτα από την φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή ρέματα της άνδρου προχώρησε η πυροσβεστική η οποία πραγματοποιεί μεγάλη επιχείρηση για το σβήσιμο της. Αλλη μια φωτια στον παρανομο σκουπιδοτοπο που βρίσκεται μεσα σε κηρυγμενο αρχαιολογικο χωρο υψιστησ σημασιασ στην άνδρο. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση, καθώς στο σημείο έσπευσαν.

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στην Άνδρο - eretikos.gr
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στην Άνδρο - eretikos.gr from eretikos.gr
Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, 7 με 8 μποφόρ η ενημέρωση για τη μεγάλη φωτιά στην άνδρο από την πυροσβεστική, στο twitter. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην άνδρο. Μαίνονται οι πυρκαγιές και στις δύο περιοχές ενώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Αλλη μια φωτια στον παρανομο σκουπιδοτοπο που βρίσκεται μεσα σε κηρυγμενο αρχαιολογικο χωρο υψιστησ σημασιασ στην άνδρο. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για ανδροσ φωτια από το pagenews.gr. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ρέματα και ο δήμαρχος άνδρου, μιλά για ένα ανεξέλεγκτο πύρινο μέτωπο. Θα βάλω αναγκαστικά φωτιά για να τους αποδείξω ότι αυτό το καλλιεργούσε ο παππούς μου! Εκκενώνονται προληπτικά οι οικισμοί ρέματα και ατένι, ενώ σε ετοιμότητα παραμένει και ο οικισμός άρνη.

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην άνδρο.

Απομονώνεις τη φωτιά και τον καπνό, κλείνοντας όλες τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού, καθώς η εισροή οξυγόνου βοηθά τη φωτιά να επεκταθεί. Το video που ανήρτησε ο πάμπλο ιγκλέσιας. Φωτιά στη δασική περιοχή κοντά στο χωριό στενιές σήμανε την τρίτη το βράδυ στην άνδρο. «θα βάλω φωτιά» είχε πει πρόεδρος κοινότητας της άνδρου! To skai.gr είναι ένα web site με ειδήσεις (eidiseis), νέα (nea), άρθρα, σχόλια. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφοριές η φωτιά βρίσκεται κοντά στους οικισμούς και καίει χαμηλή βλάστηση, αλλά δεν έχει προκαλέσει ζημιές σε σπίτια. Η ιστορία της άνδρου είναι συνδεδεμένη με αυτή των υπόλοιπων νησιών του αιγαίου. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ρέματα και ο δήμαρχος άνδρου, μιλά για ένα ανεξέλεγκτο πύρινο μέτωπο. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, 7 με 8 μποφόρ η ενημέρωση για τη μεγάλη φωτιά στην άνδρο από την πυροσβεστική, στο twitter. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για ανδροσ φωτια από το pagenews.gr. Οπότε ως πρόεδρος έχω να πω ότι να αναμένετε μεγάλες φωτιές, μετά από αυτούς τους χάρτες που είδαμε! Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση, καθώς στο σημείο έσπευσαν. Στην περιοχή επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε.

Στην περιοχή επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και 2 αεροσκάφη. Ωστόσο η επιχείρηση της πυροσβεστικής για. Στην εκκένωση δύο οικισμών έπειτα από την φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή ρέματα της άνδρου προχώρησε η πυροσβεστική η οποία πραγματοποιεί μεγάλη επιχείρηση για το σβήσιμο της. Η φωτιά στην άνδρο ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, λίγο πριν από τη 01.00 τα η πυροσβεστική έχει δώσει εντολή να ενισχυθούν οι δυνάμεις που δίνουν μάχη με τη φωτιά στην άνδρο. Σε εξέλιξη βρίσκεται μια μεγάλη και «δύσκολη» πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ρέματα άνδρου.

Φωτιά στην Άνδρο - CNN.gr
Φωτιά στην Άνδρο - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Παράλληλα, συνδρομή παρέχουν εθελοντές και υδροφόρες του δήμου άνδρου.σημειωνεται πως μεικτό κλιμάκιο του πυροσβεστικού. Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα και θα διερευνηθούν μετά την κατάσβεση, ενώ φήμες ότι ξεκίνησε από ιχ που άρπαξε φωτιά δεν ευσταθούν καθώς αυτό συνέβη σε άλλη περιοχή. To skai.gr είναι ένα web site με ειδήσεις (eidiseis), νέα (nea), άρθρα, σχόλια. Στην περιοχή επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, 7 με 8 μποφόρ η ενημέρωση για τη μεγάλη φωτιά στην άνδρο από την πυροσβεστική, στο twitter. Προληπτικά εκκενώθηκαν τα χωριά ρέματα και ατένι. Η φωτιά κατέκαψε μεγάλη έκταση όλο το βράδυ του σαββάτου. Το όνομα του νησιού ανάγεται στη μυθολογία.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφοριές η φωτιά βρίσκεται κοντά στους οικισμούς και καίει χαμηλή βλάστηση, αλλά δεν έχει προκαλέσει ζημιές σε σπίτια.

Φωτιά στη δασική περιοχή κοντά στο χωριό στενιές σήμανε την τρίτη το βράδυ στην άνδρο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 15. Νωρίτερα μέσω facebook ο δήμαρχος της ανδρου, δημήτρης λοτσάρης, ανακοίνωσε μέσω facebook πως έχει. Σε εξέλιξη βρίσκεται μια μεγάλη και «δύσκολη» πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ρέματα άνδρου. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ρέματα και ο δήμαρχος άνδρου, μιλά για ένα ανεξέλεγκτο πύρινο μέτωπο. Παράλληλα, συνδρομή παρέχουν εθελοντές και υδροφόρες του δήμου άνδρου.σημειωνεται πως μεικτό κλιμάκιο του πυροσβεστικού. Η ιστορία της άνδρου είναι συνδεδεμένη με αυτή των υπόλοιπων νησιών του αιγαίου. Παρακαλούνται οι κάτοικοι να εκκενώσουν τις περιοχές. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, 7 με 8 μποφόρ η ενημέρωση για τη μεγάλη φωτιά στην άνδρο από την πυροσβεστική, στο twitter. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην άνδρο. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για ανδροσ φωτια από το pagenews.gr. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ρέματα και ο δήμαρχος άνδρου, μιλά για ένα ανεξέλεγκτο πύρινο μέτωπο. Προληπτικά εκκενώθηκαν τα χωριά ρέματα και ατένι.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μια μεγάλη και «δύσκολη» πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ρέματα άνδρου. Θα βάλω αναγκαστικά φωτιά για να τους αποδείξω ότι αυτό το καλλιεργούσε ο παππούς μου! Στην εκκένωση δύο οικισμών έπειτα από την φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή ρέματα της άνδρου προχώρησε η πυροσβεστική η οποία πραγματοποιεί μεγάλη επιχείρηση για το σβήσιμο της. Νωρίτερα μέσω facebook ο δήμαρχος της ανδρου, δημήτρης λοτσάρης, ανακοίνωσε μέσω facebook πως έχει. Εκκενώνονται προληπτικά οι οικισμοί ρέματα και ατένι, ενώ σε ετοιμότητα παραμένει και ο οικισμός άρνη.

ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΙΕΣ. ΚΑΗΚΑΝ 2 ΣΠΙΤΙΑ!! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΙΕΣ. ΚΑΗΚΑΝ 2 ΣΠΙΤΙΑ!! | EviaZoom.gr - Εύβοια News from 3.bp.blogspot.com
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην άνδρο και πιο συγκεκριμένα σε δασική περιοχή στην περιοχή ρέματα. Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος άνδρου για την πυρκαγιά στην περιοχή ρέματα: Στο σημείο βρίσκονται πέντε οχήματα της πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες. Σε ύφεση η φωτιά που καίει εδώ και ώρες στην άνδρο. Εδώ μπορείτε να μάθετε τα τελευταία νέα (nea, eidiseis) σε ελλάδα και εξωτερικό. Μαίνονται οι πυρκαγιές και στις δύο περιοχές ενώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Παράλληλα, συνδρομή παρέχουν εθελοντές και υδροφόρες του δήμου άνδρου.σημειωνεται πως μεικτό κλιμάκιο του πυροσβεστικού. Ωστόσο η επιχείρηση της πυροσβεστικής για.

Αλλη μια φωτια στον παρανομο σκουπιδοτοπο που βρίσκεται μεσα σε κηρυγμενο αρχαιολογικο χωρο υψιστησ σημασιασ στην άνδρο.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην άνδρο και πιο συγκεκριμένα σε δασική περιοχή στην περιοχή ρέματα. Σε εξέλιξη βρίσκεται μια μεγάλη και «δύσκολη» πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ρέματα άνδρου. Προληπτικά εκκενώθηκαν τα χωριά ρέματα και ατένι. «παρακαλούμε τους κατοίκους του χωρίου. Η ιστορία της άνδρου είναι συνδεδεμένη με αυτή των υπόλοιπων νησιών του αιγαίου. Η φωτιά στην άνδρο εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή ρέματα και πλέον έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Δημοσ ανδρου», ανφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση. Τα γραφεία των podemos στην καρταχένα χτυπήθηκαν από μολότοφ και πήραν φωτιά. Αλλη μια φωτια στον παρανομο σκουπιδοτοπο που βρίσκεται μεσα σε κηρυγμενο αρχαιολογικο χωρο υψιστησ σημασιασ στην άνδρο. Μαίνονται οι πυρκαγιές και στις δύο περιοχές ενώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην άνδρο. Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα και θα διερευνηθούν μετά την κατάσβεση, ενώ φήμες ότι ξεκίνησε από ιχ που άρπαξε φωτιά δεν ευσταθούν καθώς αυτό συνέβη σε άλλη περιοχή. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για ανδροσ φωτια από το pagenews.gr.

Post a Comment for "Ανδροσ Φωτια / Πύρινη «κόλαση» στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου από την φωτιά στη Κινέτα (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom ..."